Rabu, 21 Ogos 2013

Segmen Gempak Mieza Jhaa K

Hai. Hari ni saya nak berkongsi blog cinta25hb oleh Mieza Jhaa K yang sedang rancak berSegmen Gempak selama sehari semalam dari  1.00 p.m 21 Ogos hingga 1.00 p.m 22 Ogos. Mieza Jhaa adalah seorang suri rumah yang minat membuat kek dan menulis blog. Dia menulis blog sejak Jun 2012. Antara entri yang paling meletop dalam entri beliau adalah ubat rambut gugur paling mujarab. Memang menarikkan. Semua orang tak suka rambut gugur, tak kira lelaki atau perempuan.Kembali kepada kisah  Segmen Gempak from Mieza Jhaa K, di bawah ini adalah banner untuk segmen tersebut dan warkah daripada Mieza Jhaa K:
Assalamualaikum bloggers.. Akhirnya segmen yang dijanjikan dan ditunggu-tunggu tiba jua. Ini adalah segmen pertama saya yang diharapkan agar segempak tajuknya. Bermula hari ini pukul 1:00 tgh hari dan berakhir pukul 1:00 tgh hari esok. Anda semua dijemput join.Syarat-syarat penyertaan :

1. Add to circle Google+ Mieza Jhaa K dan like Fanpage Mieza Jhaa K

2. Buat entry bertajuk "Segmen Gempak Mieza Jhaa K"

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.

4. Tinggalkan URL entri di kotak komen.Ganjaran Segmen : 
1. 10 blog bertuah yag dipilih sendiri oleh saya akan direview salah 1 dari entri terbaik mereka. Kepada yang terpilih nanti, sila tinggalkan URL entri terbaik anda.


2. 25 blog yang bertuah berpandukan RANDOM.ORG akan diletakkan di dalam bloglist khas bermula 23 Ogos hingga 23 September 2013. Dan kepada yang bertuah nanti diminta agar meletakkan blog Mieza Jhaa K ke dalam bloglist anda juga.


Jom kita meriahkan segmen ini.p/s: Selamat datang dan salam perkenalan Pn Mieza Jhaa K dan semua yang datang daripada Segmen Gempak Mieza Jhaa K. (^__^)


Photobucket