Jumaat, 13 September 2013

Terima Kasih Rakan Blogger cikguzamrud.com



Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih
Terima kasih


Kepada semua blogger yang baik hati, pemurah, comel, cun, segak dan bergaya, terima kasih kerana sudi join segmen ringkas Rakan Blogger cikguzamrud.com. Jasamu amat-amat dihargai. Saya dah sediakan satu page special untuk bloglist rakan-rakan blogger. Harap-harap saya tak tercicir satu blog pun. Kalau saya tercicir, tolong bagitahu saya. Tak terniat untuk meninggalkan satu blog pun. Cuma saya ni masih lagi tak pandai teknik-teknik blogging walaupun dah 10 bulan menulis blog. Sori okey.

Buat masa ni, saya tak sempat nak blogwalking ke semua blog yang join segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com. Komitmen pada Program Latihan Jurulatih Utama Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Sains ni amat-amatlah besar. Dari pukul 8.30 pagi hingga 10.00 malam kami di dewan menyediakan bahan-bahan KBAT Sains untuk guru-guru di seluruh Malaysia. Rehat untuk makan dan solat je. Kadang-kadang, teringin nak memusing Pulau Pinang, tapi masih lagi tak sempat. Lagipun, cuaca di sini hujan dan mendung sepanjang hari.

Jadi, kepada semua Rakan Blogger cikguzamrud.com yang terchinta, harap bersabar menantikan kehadiran saya di blog anda semua. Lambat atau cepat, saya tetap akan blogwalking ke blog anda, dan jadi follower. We are friends right, friends always ziarah menziarahi, tolong menolong.

Setakat ini dahulu. Kepada yang belum sertai Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com, mari la join beramai-ramai. Meriahkan blog ini dan pentas blogger Malaysia. 
 

Photobucket