Rabu, 12 Mac 2014

Mengapa dengan Pageviewer cikguzamrud.com?

Cuba tengok statistik blog saya
Dah macam tangga turun ke bawah je kan




Sebagai blogger memang kecewa tengok statistik macam ni.
Kalau boleh nak bilangan viewer sentiasa meningkat.
Tapi tak pe lah.
Sekarang saya masih dalam fasa menyesuaikan diri dengan Sarawak
bila semua dah stable 
boleh la saya rebranding blog saya.
Tak mau dah tulis tentang PBS Sains
Nak tulis tentang Kimia Matrikulasi pulak
ape yang saya ajar, itulah yang saya tulis.
sambil tulis blog, sambil prepare untuk PdP.
Betul tak.

Tapi matrik ni pelik sikit.
Diorang tak sharing nota antara kolej
sebab persaingan ranking
hohoho..pelik kan
lecturer kena buat nota berdasarkan huraian sukatan pelajaran
sedia maklum, matrik tak ade buku teks.
Di sini lecturer guna reference book imported yang tebal2 tu je.



Hari ni saya happy sebab rumah saya dah ade air.
Kalau nak tahu dua minggu saya duduk rumah tak de air
sebab tu saya sedih je memanjang
Sekarang ni tinggal kereta je yang tak ada.
So banyak kelengkapan rumah dan stationary yang tak ada.
Saya segan nak mintak tolong orang lain
lecturer dan staff memang willing to help
tapi saya la segan. saya kan baru lagi di sini.