Selasa, 6 Mei 2014

Kembali Kepada Cinta Pertama

Saya dah ubah fikiran. Saya kembali kepada cinta pertama saya. Dan bila saya tengok, yang asal lebih serasi dengan jiwa saya. Walaupun template asal tak mesra SEO dan tak nampak macam template blogger profesional tapi masih menarik dari kaca mata saya. Lagipun, saya memang suka pocca dot.



Dulu, dulu, dulu...saya tukar kepada background putih supaya lebih mesra pembaca. Saya ambil template yang paling ringkas supaya pembaca blog saya tak perlu tunggu lama untuk page loading. Tapi sekarang pembaca blog dah kurang, saya pun makin kurang minat untuk nak update blog. Minat saya sekarang adalah tidur, ZZZZZzzzz.... Serius, saya tidur awal, bangun lewat. Kalau ada masa, petang pun saya tidur. Sedikit sebanyak, saya tension di sini. Saya cuba lari dari masalah dengan terbang di alam fantasi (^__^)

Anyway, lupakan gundah gulanda saya di tempat baru sebab sekarang saya tengah bercuti. HOREYYY! Saya cuti dua minggu. So, saya sekarang berada di Kuala Kangsar. Setelah dua bulan tak drive kereta sendiri, saya rasa pelik sebab saya tak kekok pun untuk memandu. Kucing-kucing pun masih ingat kat saya lagi. Everything is just as same as before. Tapi, bila saya di rumah ni, memang rasa sangat menyesal pergi ke Kuching sebab di sini jauh lebih baik dari di sana. Harapnya, saya tak lama di Kuching. Saya nak berada di Semenanjung. Saya nak bersama dengan keluarga saya. Sekarang baru saya tahu, perasaan cikgu-cikgu yang mengajar di Sabah dan Sarawak.