Isnin, 2 Jun 2014

CPUV Sanofi Lactacyd April 2014


Pelik pulak saya tengok Mr. Nuffnang ni. Dulu masa traffic tinggi, tak masuk pulak iklan CPUV. Sekarang ni, makin berkurang pengunjung, makin mengalir iklan CPUV. Terbaharu, iklan Sanofi Lactacyd. Saya siap google ape ke benda Sanofi Lactacyd ni. hehehe.


Agak-agakya, Mr Nuffnang memang suka letak iklan dalam personal+lifestyle blog. Sejak saya kemas kini survey, memang banyak peningkatan pada earning. Untuk makluman, saya sekarang ni dah jarang online, kalau online pun, singgah FB je.


Terkini, saya baru selesai menguruskan Minggu Pengurusan Pelajar Baru (MPPB) Kolej Matrikulasi Sarawak. Sangat penat dan saya extra penat berbanding pensyarah-pensyarah lain sebab kena menjaga fasilitator dan rumah saya menjadi tempat kediaman fasi. Nanti saya update pasal MPPB ni.


Hari ni saya nak berehat di Boulevard Shopping Mall. Sambil-sambil tu, nak beli kasut baru dan barangan rumah di Daiso. Kemudian nak beli mesin basuh. Harap-harap ada potongan harga sempena cuti sekolah dan hari gawai.