free
hit counter

Penafian

Polisi Penafian Dan Kerahsiaan

Cikguzamrud.com di miliki dan di uruskan oleh pemilik laman web ini bersama beberapa orang penulis jemputan. Semua maklumat peribadi yang di tinggalkan ketika melayari laman web ini dan nama dan alamat email yang di gunakan ketika meninggalkan komen tidak akan di kongsikan dengan pihak lain.

Waranti Dan Penggunaan Maklumat

Setiap artikel yang di kongsikan dalam laman web Cikguzamrud.com adalah karya asli yang mungkin ada di antara faktanya di ambil dari media lain. Ke semua artikel yang di hasilkan adalah sekadar untuk perkongsian ilmu dan informasi. Pihak kami amat berharap agar anda akan membaca dan menggunakan informasi yang di kongsikan di laman web ini dengan bertanggungjawab.

Pihak Cikguzamrud.com tidak akan bertanggungjawab jika berlakunya sebarang kerugian atau kemalangan andainya anda menggunakan sebarang maklumat dari laman web ini. Kami juga tidak akan bertanggungjawab sekiranya ada yang menerbitkan semula mana-mana artikel dalam laman web Cikguzamrud.com di laman web atau laman sosial yang lain tanpa mendapat kebenaran.

Penulisan Komen

Sebagai pemilik laman web ini, kami berhak untuk mengolah atau memadamkan mana-mana komen yang di tinggalkan jika ianya kami rasakan tidak bersesuaian seperti:

  • Komen yang berunsur spam
  • Komen berunsur lucah
  • Komen yang mengganggu sensitiviti kaum lain dan berunsur perkauman
  • Komen berunusurkan politik dan apa sahaja komen yang boleh mengundang kemarahan pembaca yang lain.

Artikel Kami

Semua artikel di Cikguzamrud.com adalah hak milik penulis kecuali jika di sertakan dengan sumber asal. Sekiranya anda ingin menyiarkan semula mana-mana artikel dari laman web ini anda perlu mendapatkan kebenaran dari pihak kami terlebih dahulu. Anda juga perlu kreditkan ke laman Cikguzamrud.com jika anda mengambil sebarang artikel dari laman web ini.

Demi menghormati hak cipta dan hak milik orang lain, kami juga berusaha untuk meminta kebenaran dan meletakkan sumber asal kepada mana-mana artikel yang kami ambil dari media-media yang lain.

Jika anda ada sebarang kemusykilan atau pertanyaan, anda boleh hubungi kami menerusi ruang Hubungi Kami yang kami sediakan. Kerjasama dari anda amat kami hargai.

Terima kasih kerana melayari laman web Cikguzamrud.com dan selamat membaca.