free
hit counter

Tentang Kami

Cikguzamrud.com adalah satu laman web yang ditubuhkan dengan tujuan berkongsi informasi dan ilmu yang kami ingat akan memanfaat untuk semua pembaca. Misi untuk membuat blog ini adalah untuk memudahkan semua orang mencari informasi yang penting yang bersesuaian dengan semua lapisan masyarakat.

Artikel-artikel yang kami kongsikan adalah untuk mendidik dan memberi maklumat tambahan berkaitan isu semasa, hiburan, sukan dan agama. Selain itu juga kami banyak kongsikan tips dan panduan berkaitan kesihatan, kecantikan dan permotoran.

Setiap artikel yang kami kongsikan, padat dengan informasi yang lengkap dan disertakan gambar sebagai rujukan dan penambah seri kepada perkongsian artikel di laman web ini.

Bagaimana Pantas Kami Menyampaikan?

Anda tidak perlu risaukan page loading yang lambat kerana kami menggunakan theme yang mesra pembaca, berlatar belakangkan warna putih untuk memudahkan anda untuk fokus ketika membaca artikel di laman web kami.

Kami percaya bahawa setiap artikel yang kami kongsikan pasti akan berguna untuk setiap pembaca yang singgah ke laman web Tokeinfo.com.

Jaminan Kami

Memandangkan kami sedar bahawa laman web kami adalah untuk tontonan umum, kami sedaya upaya cuba untuk menapis setiap artikel yang kami kongsikan dari unsur lucah, politk dan isu keagamaan yang boleh mengundang ketidakpuashatian atau mengganggu sensitiviti pembaca.

Namun biarpun kami cuba mengelak dari melakukan ke semua itu, sebagai manusia biasa adakalanya mungkin dalam tidak sedar kami terlepas pandang dan menyebabkan ada juga artikel di laman web ini yang mungkin ada kesalahan ejaan, kesilapan fakta atau mungkin perkongsian kami mengundang kemarahan dari pihak anda. Maka dengan itu, kami mohon jasa baik anda untuk memaklumkan kepada kami. Pihak kami berjanji untuk membetulkan setiap kesalahan sekiranya kesalahan itu berpunca dari kami.

Bagaimana Hubungi Kami?

Anda boleh menghubungi kami menerusi ruang Hubungi Kami yang telah kami sediakan untuk memudahkan anda. Setiap maklumat peribadi yang anda isikan termasuk nama dan alamat email adalah menjadi rahsia dan kami tidak akan kongsikan kepada pihak ketiga.

Kami di Cikguzamrud.com amat mengalu-alukan pandangan dan cadangan dari anda mengenai laman web ini. Jika ada sebarang kekurangan, kami amat berharap agar anda dapat maklumkan kepada kami. Agar kami dapat perbaiki untuk kemudahan anda dan pembaca yang lain.

Terima kasih kerana berkunjung ke Cikguzamrud.com dan selamat membaca.